Selasa, 05 Agustus 2014

tabel1Dalam kajian yang dijalankan, ramai wanita tidak berpuashati dengan saiz zakar pasangan masing-masing.

Ini membuktikan bahawa saiz itu penting. Wanita berpendapat lelaki bersaiz zakar besar, lebih memuaskan secara seksual dan lebih berkeupayaan memuaskannya. Secara umumnya lebih besar zakar itu maka lebih permukaan dan kawasan faraj yang boleh diterokai, ini dapat merangsang kawasan-kawasan faraj dengan lebih luas dan lebih dalam dengan sempurna. Ini pastinya disukai oleh ramai wanita. Zakar yang lebih besar dan kekar juga didapati membuatkan ramai wanita akan terpegun dan terpesona apabila terlihat olehnya, dan ini akan menaikkan berahi dan nafsu mereka ketahap paling maksimum!

Fantasi seks wanita ialah mereka sentiasa  menginginkan zakar lelaki dengan ukuran yang besar kerana ini akan memberikan suatu perasaan 'thrill' dan 'excited' serta kepuasan dalam melakukan hubungan seks.

Tidak ada wanita yang fantasi seksnya berpusat pada zakar yang bersaiz kecil, lemah atau cacat.

 

Apabila melakukan seks, ramai lelaki pancut awal (tak sampai 2 minit, macam mee segera!)  menyebabkan pasangan wanitanya terkapai-kapai ketidakpuasan.

Lelaki akan diserang MATI PUCUK seawal usia 20 tahun! Kebanyakan lelaki mempunyai aliran darah zakar yang tidak sempurna.

Apabila menjangkau 30an, ramai lelaki tidak dapat mengekalkan ketegangan zakar, tidak seperti ketika mereka berumur 20 tahun dulu.

Sebilangan besar wanita tidak pernah klimaks ketika seks, dan ramai dari mereka mengaku bahawa mereka bengang dengan prestasi seks pasangan mereka yang potong stim!

Ramai lelaki memiliki SAIZ zakar yang kecil, lemah dan tidak bermaya dari yang sepatutnya harus mereka miliki.

Sebilangan besar lelaki MAHU meningkatkan saiz dan kesihatan zakar, jika mereka tahu caranya.

Sebentar Lagi Anda Akan Ditunjukkan
Kaedah Sebenar Untuk Meningkatkan Saiz Dan Kesihatan Zakar Anda Bagi Mengatasi Masalah
Zakar Yang Pendek, Kecil Dan Lemah

Berapakah saiz zakar anda? Bagi setiap lelaki asia yang matang, saiz purata zakar normal pada ketika tegang adalah pada ukuran 4-6 inci. Saiz itu dianggap pendek. Jika dibandingkan dengan bangsa-bangsa lain dari eropah dan afrika, saiz zakar orang asia adalah yang paling kecil.

Manakala kaum wanita pula mengharapkan bentuk dan saiz zakar yang besar dan panjang dari pasangan mereka agar mereka dapat merasai kepuasan dalam hubungan seks. Bagaimana dengan saiz zakar anda? Cukup ke untuk puaskan pasangan anda? Jika anda jawab 'YA'... bagus! Jangan buang masa anda. Anda boleh tutup laman ini  sekarang.
Tetapi jika anda menjawab 'TIDAK', anda perlu berbuat sesuatu dan laman ini mempunyai sesuatu yang anda perlukan untuk menjadi lelaki sejati dan tidak lama lagi pasangan anda pasti akan terpukau dengan penampilan anda yang baru yang mampu memberikannya kepuasan yang didambakan dalam hubungan seksual anda berdua!

Tahukah anda yang anda boleh memperbesar dan memanjangkan zakar dengan tambahan sehingga 3+ inci? Jika saiz zakar anda sekarang ialah 4 inci, anda boleh panjangkannya menjadi 7 inci. Kalau ukuran sekarang 5 inci, anda boleh tambahkan saiznya sehingga 8 inci. Begitu seterusnya. Dengan ukuran 7 ke 9 inci, anda boleh tampil gagah dengan penuh bangga serta keyakinan diri yang tinggi untuk memuaskan pasangan anda!

Tapi bagaimana caranya?

Disini anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh memperbesar dan memanjangkan zakar anda dengan cara yang paling efektif, selamat dan semulajadi tanpa menggunakan sebarang alat, ubat, suntikan mahu pun pembedahan.

      
        Dari laptop: Pakar Tenaga Batin

      Lokasi: Puncak Nusa Kelana

0 komentar:

Posting Komentar